Werkgroep Textiel en Beroep

De werkgroep Textiel en Beroep van WEEFNETWERK richt zich op studenten van textielgerichte opleidingen, MBO, HBO en universiteit, met als doel meer bekendheid te geven aan het weven. Ook richt de werkgroep zich op contact leggen met textielafdelingen van opleidingen en educatiemedewerkers van textielorganisaties.

WEVERSPOOL
Studenten die meer willen weten van weven of een weefopdracht willen laten uitvoeren, kunnen contact opnemen met de werkgroep. Meer informatie lezen.
Leden van WEEFNETWERK, die opdrachten willen uitvoeren, kunnen zich aanmelden voor de weverspool. Contact met werkgroep Textiel en Beroep en aanmelding weverspool: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie lezen.

Werkgroep Jongeren

Werkgroep Jongeren van WEEFNETWERK werkt op twee sporen. De werkgroep inventariseert weefactiviteiten voor kinderen op de basisschool of middelbare school. Daarnaast wordt het aanbod van activiteiten voor kinderen door individuele of groepen weefsters op markten, workshops en demonstraties in kaart gebracht. Wat is succesvol, wat vinden kinderen leuk? Is er een vervolgtraject ontstaan op de aangeboden activiteit? De ervaringen met weefactiviteiten voor jongeren kunnen gestuurd worden naar de werkgroep Jongeren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..