Ketting weven & vervilten

In deze workshop gaan we twee technieken combineren: ‘weven op stokjes’ & vilten. Het is verrassend hoe je tot iets heel nieuws kan komen door oude werkwijze te combineren. Eerst weven we de merino lontwol op pvc buizen. En daarna gaan we het weefwerk in zijn geheel vervilten tot een ketting. Een mooie ketting is het eind resultaat!

NB. Het is geen beginners workshop en dus handig als je bekend bent met een van deze technieken.

Zelf meenemen: handdoek. Eigen materiaal meenemen mag. Bepaal vooraf de kleuren waarin je wilt werken en selecteer daarop je materiaal.  De workshop wordt gehouden in buurthuis de Leeuw in Utrecht, in een handvaardigheidslokaal is 49 m2 groot. Het is ruim en ventilatie is mogelijk.

Docent:        Marije Kooi website: www.feltfeelings.nl
Locatie:       Buurthuis de Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, 3515 EA Utrecht
Auto:           betaald parkeren
Datum:        6 november 2020
Tijden:         10.00 - 14.00 uur
Kosten:        € 70,- , inclusief koffie en thee | Eigen lunch meenemen ivm corona maatregelen | Inclusief water/zeep/vilt          
                  plastic/ vilt naald / pvc buizen | Exclusief wol: 100 gram lontwol, dus zelf meenemen. Eventueel te koop à € 7,50
Aantal:        minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers
Inschrijven:   via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEEFNETWERK  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  facebook weefnetwerk   FORMULIEREN