District West

Nieuws uit de provincies Utrecht, Noord-en Zuid-Holland.
Wanneer u nieuws te melden hebt, stuur een bericht aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

District Noord

Nieuws vanuit Groningen, Friesland en Drenthe
Wanneer u nieuws te melden hebt stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

 

District Oost

Nieuws uit de provincies Overijsel, Gelderland en Flevoland
Wanneer u nieuws te melden hebt stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 District Zuid

Nieuws uit de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg
Wanneer u nieuws te melden hebt stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De Week van het weven in 2016

Zuid-Nederland, Limburg, Brabant en Zeeland, is in 2016 aan de beurt om de Week van het Weven te organiseren.

De leden van de weefkringen in deze provincies kan ik wel informeren, maar bij deze wil ik alle andere leden van Weefnetwerk die niet aangesloten zijn bij een weefkring uit onze 3 zuidelijke provincies oproepen om mij te informeren of er belangstelling is om je aan te sluiten bij een activiteit of om je eigen weefatelier open te stellen.

Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je interesse hebt of ge├»nformeerd wil worden.

De week van het weven zal zijn van zaterdag 28 mei tot zaterdag 4 juni.