District West

Nieuws uit de provincies Utrecht, Noord-en Zuid-Holland.
Wanneer u nieuws te melden hebt, stuur een bericht aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 De Weversmarkt 2015

vindt plaats op 15 juli en wel op de Grote- en de Kleine Noord in Hoorn van 10–17 uur.

Met 180 kramen vol met handgeweven, gebreide of gevilte artikelen is dit het grootste en kleurrijkste textielevenement in Nederland. Daarnaast zijn er vele weef- spin- en viltdemonstraties alsmede aanbieders van materialen als wol en katoen en van boeken over de verschillende technieken.
Het begin van de Weversmarkt ligt schuin tegenover het NS station; parkeren kan aan de noordkant van hetzelfde station.

Voor meer informatie zie https://www.facebook.com/pages/Weversmarkt-Hoorn-nh/225593774205140 

 

District Oost

Nieuws uit de provincies Overijsel, Gelderland en Flevoland
Wanneer u nieuws te melden hebt stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 District Zuid

Nieuws uit de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg
Wanneer u nieuws te melden hebt stuur een bericht naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De Week van het weven in 2016

Zuid-Nederland, Limburg, Brabant en Zeeland, is in 2016 aan de beurt om de Week van het Weven te organiseren.

De leden van de weefkringen in deze provincies kan ik wel informeren, maar bij deze wil ik alle andere leden van Weefnetwerk die niet aangesloten zijn bij een weefkring uit onze 3 zuidelijke provincies oproepen om mij te informeren of er belangstelling is om je aan te sluiten bij een activiteit of om je eigen weefatelier open te stellen.

Je kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je interesse hebt of geïnformeerd wil worden.

De week van het weven zal zijn van zaterdag 28 mei tot zaterdag 4 juni.